Prylar som gör din sommarresa bättre
Gör resan bättre med smarta prylar.

21 saker som är perfekta att ha med på sommarresan

Ska du snart iväg på semester? Då borde du spana in den här listan med saker som kommer göra din resa till den bästa.


1. Organiserare

Med det här lilla fodralet kan du hålla koll på allt från mobilladdare till reseadapter – de där prylarna man absolut inte vill glömma hemma. Du hittar det här.

2. Sovmask

Med den här sovmasken med inbyggda hörlurar kan du sova gott både på resan och hotellrummet, oavsett ljud eller ljus. Den kostar 299 kronor här.

3. Gameboy

Underhåll dig som förr i tiden – med ett Gameboy! Perfekt på den långa resan. Du köper det här.

4. Skön kudde

Ska du ut på en lång bilresa behöver du en sådan här superskön kudde. Den har en fyllning av små polystyrenkulor, vilket gör den så formbar och bekväm. Den kostar 149 kronor här.

5. Parfymrefill

Reser du med handbagage är de här en riktigt smart lösning för att få med dig parfymen. Du fyller bara på den med din favoritparfym. Här hittar du refill-flaskan för 99 kronor.

6. Suntrip t-shirt

Alla känner väl igen den klassiska t-shirten från Sällskapsresan? Köp din egen här!

7. Selfiestick

Ett måste för att ta de bästa semesterbilderna, speciellt om du vill ta bilder på hela ditt sällskap och slippa be någon främling att fota. Denna passar de flesta smartphones och finns att köpa här.

8. Lättviktshandduk

Den här handduken tar i princip ingen plats, väger inget och torkar supersnabbt. Perfekt för resan alltså! Du får tre stycken för 89 kronor.

9. Ihopfällbart ölglas

Hur smart med ett ihopfällbart glas att ha med på stranden – du hittar det här.

10. Badmadrass

Hur gärna vill man inte flyta omkring på den här fina madrassen i form av en enhörning? Du hittar den här!

11. Jordgubbsmunk

Eller på den här smaskiga munken? Klicka hem den för 199 kronor här.

12. Resekit

Här är ett litet resekit med det nödvändigaste: en sovmask och öronproppar. Du kan köpa det här för 29 kronor.

13. När du kommer hem

Fyll i var du har varit på den här kartan där du skrapar fram de resmål du besökt. Den finns att köpa här.

14. Smart gömma för värdesaker

Ingen snor väl en solkräm på stranden? Det stämmer nog - och det är därför den här solkrämsgömman är sjukt smart. Du lägger dina värdesaker i det som ser ut som en helt vanlig solkräm och du kan lugtn gå ner och plaska i vattnet. Kostar endast 99 kronor här

15. Dryckhållare

Den här flytande dryckhållaren är perfekt när du ligger och slappar i poolen. Du kan klicka hem dem i 3-pack här för 99 kronor.

16. Sandfri handduk 

Den här handduken är speciell. Den har nämligen två lager, vilket gör att sanden åker ner under det översta lagret och ser till att du inte ligger på en massa oskön sand. Den fiffiga handduken hittar du här

17. Nödladdare

Här är en smidig nödladdare – som enkelt ryms i fickan eller handväskan. 

När mobilen klagar över lite batteri drar du bra fram den här lilla prylen till din räddning. 

18. Boombox högtalare

Varje semester kräver en högtalare att ta med. Denna är sjukt smart då det inte behövs några kablar eller krångliga anslutningar. Du placerar mobilen på högtalaren och vips strömmar musiken. Här blir den din för 399 kronor.

19. Kompisladdare

Hur grym är inte denna sladd? Är du iväg utan möjlighet att ladda mobilen är denna sladd perfekt. Låna ström från din polare istället. Här köper du sladden för 99 kronor.

20. Minifläkt till varma dagar

Minifläktar att ta med på sommarens alla äventyr. Kopplas till alla USB-kompatibla enheter för smidig användning. Här finns denna lilla fläkt att köpa för 29 kronor.

21. Reserverad badhandduk 

Reservera en plats på stranden eller på sommarens chartersemester tydligare än du någonsin gjort förut. Med den här badhandduken med de stora bokstäverna "reserved" Så kan ingen sno din plats. Eller kanske inte ens komma nära dig? Kostar 199 kronor här

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!