Skaffa ett hälsosamt liv med hjälp av träningsprylar
Undvik gymmet och träna utomhus med hjälp av dessa prylar.

10 träningsprylar som hjälper dig få ett hälsosammare liv - utan att gå till gymmet

Ibland man behöver man lite hjälp för att tycka att träningen är rolig. Med dessa prylar är vår förhoppnings att det blir så.


Ibland kan man behöva en skjuts i vardagen för att orka med träningen. Nedan listar vi värdefulla prylar från prisjämförelsesajten Prisjakt.se och är till för dig som vill eller redan har ett aktivt liv. 

1. Pulsklocka 

En pulsklocka är bra för dig som vill ha koll på din träning samt kunna ladda ner träningspass, enkelt och smidigt. Du hittar den här för . 

2. Pulsklocka från Nokia 


På grund av klockans look är den perfekt för dig som vill ha en mer vardaglig outfit. Med den här kan du mäta puls, antal sovtimmar, brända kalorier och en massa mer. Du hittar den här för .

3. Löpskor Adidas 

Den här skon har en Boost-dämpning som bidrar till energiåtergivande löpning från frånskjut till nedtramp. Den här är perfekt om du gillar att springa på asfalt och inte vill betala supermycket. Du hittar den här för . 

4. Löpskor från Nike


De här skorna från Nike är just nu kraftigt nedsatta. Eller vad sägs om att fynda dessa för 599 kronor istället för 1 195 kronor

5. Träningsband 

Träna hemma med dessa elastiska träningsband. Det är jobbigare än vad man tror, vi lovar! Du hittar dem här för . 

6. Chinsstång 

Träna upp din överkropp med hjälp av den här chinsstången som du sätter fast i hemmet. Enkelt, smidigt och billigt. Den kostar  här. 

7. Träningshjul för magen 

Dags att skaffa magrutor? Med det här hjulet fullkomligt mördar du dina muskler - på ett positivt sätt! Du hittar den här för . 

8. Fitbit-aktivitetsamband 


Det här aktivitetsarmbandet mäter din puls, hur många kalorier du gör av med och registrerar din sömn, för att nämna några egenskaper. Du hittar den här för . 

9. Yogamatta, 5 mm tjock

Yogamatta i storleken 61X153 och är 5 mm tjock. Du hittar den här för . 

10. Yogamatta, 12 mm tjock 


Om du tycker att 5 mm är för tunt går det att välja en tjockare. Den här är 12 mm tjock och kostar .

11. Träningstights 

Det ska vara roligt att träna, och det blir det om man kännersig snygg när man tränar. De här tightsen är riktigt populära på prisjämförelsesajten Prisjakt.se och det går att fynda rejält

2. Träningstights för män


Träningstights för män som likt den ovan är omåttligt populär. Den finns i flera färger och du hittar den här för .

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!