Sommaren är i full blom – 20 saker vi önskar oss i juli

Sommaren, värmen och semestertiderna är äntligen här! Därför har vi listat 20 saker vi verkligen önskar oss. Allt från de perfekta prylarna att ta med på semestern till skönhetsprodukterna du behöver i sommar.


Här är 20 prylar vi önskar oss i juli!

1. Trådlös laddplatta

Ladda mobilen trådlöst med den här laddplattan. Den funkar även som ett ställ, så att du kan använda mobilen medan den laddar. Köp den här för 413:- . Sån bra grej och denna önskar vi oss i juli. 

2. Gazelle sneakers herr

Vad är väl ett mer vårtecken än att köpa nya sneakers? Dessa från Gazelle är så snygga och finns i många olika färger. De blir dina här för  hos Prisjakt.

3. Nintendo Classic Mini

Upplev gamla spelminnen med detta Nintendo Classic Mini som just nu kostar  hos Prisjakt.

4. Birkenstock

Njut av sommaren och semestern i ett par Birkenstock! Vi älskar att de är moderna då det är sommarens bekvämaste skor, du hittar dem för under femhundralappen här.

5. GoPro

GoPro har släppt en ny modell ganska nyligen, och det är den bästa actionkameran hittills. Perfekt för tjejen som gillar äventyr! Här finns denna GoPro att köpa för  .

6. Flak med Nocco

Något vi önskar oss i juli är ett helt flak med energidryck, perfekt att peppa igång med inför dagen eller träningen. Det kostar 225:- här. Tänk bara på att energidryck innehåller mycket koffein, och att du därför inte bör dricka för mycket på en gång.

7. Powerbank

Telefoner brukar ladda ur snabbare när det är kallt ute och då är det bra att ha en powerbank nära till hands. Den här kostar bara  och räcker till sex uppladdningar.

8. Nytt porslin Rörstrand

Pigga upp dukningen med lite nytt porslin i ljusa färger. Just nu finns dessa tallrikar här för 

9. Nya solglasögon - Rayban 

Solglasögon till varma dagar i sommar. Dessa från Rayban Round Metal finns för  här. Finns i olika färger och spegelglaset ger en elegant känsla. 

10. Ny somrig doft

Det är alltid härligt att byta ut sin doft när våren närmar sig. De som kommer ut på marknaden nu är blommiga och fräscha. Spana in denna från Escada här. Eller Guccis nya doft Bloom här.

11. Proteinbars

Mums! Köp en låda med Proteinbars att ha hemma, perfekt mellanmål eller efter träning. Lådan kostar  här.

12. Serum Exuviance

Detta serum från Exuviance passar alla hudtyper och åldrar och har bevisade effekter för intensiv fuktgivning. Det finns till bäst pris hos Prisjakt här för .

13. Canon Powershot G7

Så härligt med en ny kamera när det blir ljusare ute, denna Canon Powershot G7 finns här för .

14. Sällskapsspel

Känner du för att gå mer analogt borde du testa det här sällskapsspelet. Det går ut på att man ska säga olika fraser samtidigt som man har på sig det medföljande munstycket. Garanterat mycket skratt på nästa middag eller fest! Här hittar du spelet för  .

15. Adidas sneakers

Dessa sneakers från Adidas toppar listorna och här finns dem för endast . Både herr och dam. 

16. Kaffebryggare med WIFI

Perfekt för dig som är morgontrött! Den här kaffebryggaren kan du styra via mobilen och du kan alltså sätta på morgonkaffet direkt från sängen. Här kan du klicka hem den för .

17. Parfym för honom

Den här parfymen beskrivs som intensiv, sofistikerad och sensuell – en väldigt härlig kombination! Här finns den att köpa för bäst pris,  hos Prisjakt.

18. Hörlurar från Beats by Dr. Dre

Skäm bort din älskling med riktigt bra hörlurar. Till exempel dessa från Beats by Dr. Dre som finns här för .

19. Snygg polaroidkamera

Föreviga sommaren med en modern polaroidkamera. Kameran finns i ett gäng olika färger och du hittar den billigast här för . 

20. Foam roller

En foam roller är grym för både uppvärmning och återhämtning. När den rullas över musklerna ökar blodcirkulationen vilket motverkar mjölksyra. Så bra för sommarens träning. Den här foam rollern hittar du här för  .

Spana in fler prylar att unna dig i juli!

---


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!