Personer som skrattar tillsammans med solglasögon
En rökmaskin kan vi garantera höjer stämningen!

11 prylar som garanterat höjer stämningen på alla fester

Har du bjudit in till festligheter i höst och vill få till den där extra stämningen? Här är 11 prylar som vi kan garantera höjer stämningen.


Att hålla i en fest är väldigt kul. Man kan bjuda in alla man känner, planera lekar, mat, drinkar och låtar efter vad man tror är det allra roligaste. Men för att få till festen ingen kommer glömma behövs det där lilla extra. 

Vi har listat 11 prylar som garanterat kommer höja stämningen på varje fest!

1. Drinkroulette

Enkla regler: den som har numret som kulan stannar på måste ta dricka. Här hittar du spelet.

2. Öltapp

Tänk stämningen när alla kan fylla på sin öl, i egen takt. Finns i två olika storlekar här

3. Pricka snoppen

Det här spelet går ut på att en av er tar på sig den rosa snoppen, och de andra ska försöka pricka den med så många ringar som möjligt! Spelet kostar 149 kronor här.

4. Hur fan visste du det? 

Frågespelet som sätter dig och dina kompisars kunskaper inom udda områden på prov. Ett väldigt populärt spel som endast kostar 149 kronor

5. Cocktailset

Det är ju riktigt kul att blanda sina egna drinkar, och i det här setet får du alla delar som behövs för att göra dem riktigt proffsiga. Klicka hem det här för 249 kronor.

6. Discobelysning

Ja belysningen är väldigt viktig! Detta är en portabel discolampa som du kan ta med dig vart du vill, du blir helt enkelt festen, och vem vill inte vara det? Här finns den för 149 kronor.

7. Twist Pong

Det här är en variant på beer pong – varje gång bollen hamnar i din mugg måste du snurra pilen och göra det som står. Det kan vara alltifrån att dricka dubbelt till utföra ett trick. Köp spelet här för 99 kronor.

8. Markörer till glasen

Sån bra grej! Nu kan ingen skylla på att hen trodde det var hens glas när du hittar det tomt på dryck. Här hittar du de söta markörerna.

9. Rökmaskin

Eller vad sägs om en galen rökmaskin? Tänk om ingen vet det innan och plötsligt fylls rummet med rök, läge att dansa hela natten. Eller hålla handen med den du spanat in. Här finns den att köpa.

10. Roliga kondomer

Varför inte lägga fram några roliga kondomer i badrummet? Det ger minst några skratt och kanske ger det även effekt. Du hittar dessa och ännu fler roliga kondomer här.

11. Prosecco-pong
Prosecco är ju mycket festligare än öl, därför borde du till nästa fest byta ut den klassiska beerpongen mot det här spelet. Det kostar 149 kronor och finns att köpa här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!