Lyxigt hem, tjejer som skrattar, airpods
Vi har listat 18 saker till hemmet som kommer göra hösten lyxigare!

14 saker som känns riktigt lyxiga – men kostar under 300 kronor

Vill du lyxa till vardagen lite, utan att spendera tusenlappar? Då är denna lista perfekta för dig. Här är 14 prylar som förgyller ditt hem och vardag, utan att kännas i plånboken.


Vi har listat 14 prylar som kommer få ditt hem samt din vardag att bli lyxigare, utan att spendera massor av pengar. Perfekt nu när hösten är här och man vill spendera allt mer tid i lugn och ro. 

1. Trådlösa hörlurar

De här trådlösa hörlurarna passar till alla iPhones och Android-modeller. Det ordinarie priset är 899 kronor men just nu kan du klicka hem dem här för 249 kronor. Hur lyxigt?

2. Ansiktsbehandling

Unna dig en riktigt skön ansiktsbehandling! Just nu kan du boka en timmes behandling nedsatt från 1 190 kronor till 249 kronor här. Hur skönt låter det inte?

3. Örhängen i strass

Ett par örhängen i strass känns helrätt till hösten och något som gör att du känns lyxig och stilsäker. Du hittar dem hos Ur & Penn!

4. Mobilskal

Ett stilrent mobilskal är något som ger en lyxigare känsla. Spana in Ideal of Swedens senaste kollektion, de blir dina för 299 kronor här.

5. Örtvagga

Det här är ett så smart redskap för att hacka kryddor, lök eller vitlök. Ger köket en lyxigare känsla. Du kan köpa den för 299 kronor här.

6. Ljus från Voluspa

Lyxig doft i hemmet kommer höja hela känslan, dessa från Voluspa är magiska och här finns de för 169 kronor.

7. Hotellbrunch

Lyxa till helgen lite extra och gå och ät en riktig hotellbrunch! Denna hittar du på Rum 35 för 115 kronor.

8. Ansiktsrengöring

Den här lyxiga rengöringsborsten rengör ansiktet mer effektivt än din vanliga rengöring. Dessutom masserar den ansiktet vilket ökar blodcirkulationen. Här kan du köpa den nedsatt från 729 till 199 kronor!

9. Gör egen glass

Egen glass är enkelt att göra och så himla gott. Extra lyxigt blir det att göra glassen i form av rullar som du kan göra med hjälp av den här formen. Du får även med en receptbok. Här hittar du kitet.

10. Förpackning fyra delar Rituals

Denna förpackning innehåller duschskum, duscholja, kroppskräm och torrolja för kroppen. Ger en spakänsla hemma och här finns denna att köpa.

11. Nytt set singelfransar

Sugen på att testa att göra singelfransar? I denna deal kostar ett nytt set endast 250 kronor, kap! Sån lyxig grej att göra nu när hösten smyger sig på. 

12. Chokladfontän

Jordgubbar doppade i choklad, kan det bli lyxigare? Det bästa är att chokladfontänen blir din för bara 299 kronor.

13. Skal med trådlös laddning

Skal med trådlös laddning är så smidigt att använda. Du hittar det här för 149 kronor!

14. Massage

Vem är inte sugen på en avkopplande massage i höstrusket? Här kan du boka en 55 minuters massage nedsatt från 600 till 279 kronor.

Hoppas du hittade något riktigt lyxigt att unna dig i höst, för en billig slant!

/
Lyx
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!