Hawaii och Japan är resmål att skriva upp på bucket list
Vilken dröm att besöka Hawaii eller Japan!

12 resmål du måste ha med på din bucket list

Alla har vi ju de där resmålen som vi drömmer om att besöka. Vi har listat 12 resmål du absolut måste skriva upp på din bucket list.


Jämför dina flygbiljetter hos Flygresor.se för de bästa priserna runt om i hela världen. 

1. Argentina

I Argentina kan du både dansa tango i romantiska Buenos Aires, rida på Pampas slätter och vandra i Patagonien. Landet är även känt för sina magiskt goda kötträtter. Att flyga tur och retur kan du göra för under 7 000 kronor.

2. Island

Njut av den fantastiska naturen på Island, med både vattenfall, norrsken och valsafari. Till huvudstaden Reykjavik kan du hitta resor från 750 kronor här.

3. Kalifornien

Börja i Los Angeles och kör sedan berömda vägen Highway 1 längst kusten upp till San Francisco och de vackra Redwood-skogarna. Vi har hittat resor till Los Angeles för under 3 000 kronor i vinter.

4. Mexiko

I Mexiko kan du njuta av sol och fantastiska karibiska stränder kombinerat med historia i form av ett besök till mayaindianernas uråldriga ruiner. Flyg till Cancun så har du även nära till populära Tulum. I vinter hittar du resor tur och retur från strax över 4 000 kronor.

5. Öluffa i Grekland

Njut av kristallblått hav från en båt i Grekland, besök vackra Santorini och missa inte att klubba på partyön Mykonos. Det perfekta sommaräventyret 2019! Bokar du nu kan du hitta flyg till Aten för strax över tusenlappen.

6. Japan

Japan är ett spännande resmål som många drömmer om. Åk till myllrande metropolen Tokyo eller besök Kyoto med sina tusentals tempel, geishor och traditionella trädgårdar. 

Till Tokyo kan du flyga tur och retur för 5 000 kronor, och till Kyoto hittade vi resor från 4 789 kronor

7. Tanzania

En safariresa är ett måste på din bucket list. I nationalparken Serengeti i Tanzania har du stor chans att se "The Big Five". Här kan du resa till Tanzania för 6 000 kronor tur och retur.

8. Paris

Om du inte har besökt kärlekens stad Paris är det såklart ett måste på listan. Här kan du hitta resor från 455 kronor.

9. Hawaii

Hawaii är resmålet för dig som vill till en riktig paradisö! Här finns vackra stränder, regnskog och massor av aktiviteter som hiking, surfing och dykning. Här kan du boka en resa till Hawaii från 7 529 kronor tur och retur.

10. Hongkong

Hongkong kallas ibland för Asiens motsvarighet till New York. Staden är en blandning mellan öst och väst och mellan traditionellt och modernt – en riktigt cool stad med världsberömt kök och grym shopping. En resa dit kan du få för strax över 3 000 kronor.

11. Rom

Rom är drömdestinationen för den som tycker om kultur, historia och god italiensk mat. Du kan boka en resa dit för bara 154 kronor här.

12. Australien

Ingen bucket list är väl komplett utan koalornas och kängururnas land Australien. Här finns så mycket att uppleva – oavsett om du vill ha storstadspuls, djungeläventyr eller snorkla på Stora barriärrevet. Vi har hittat flygresor till Sydney för 5 133 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!