Kolsyrat vatten.Pannkakor med hallon.
Dessa saker måste du ha, om du älskar frukost

8 prylar alla frukostälskare måste ha

Oavsett om du vill maxa den stundande helgfrukosten, brunchen eller vardagsfrukosten så är detta prylarna du måste ha.


Vi har samlat de bästa tipsen för att maxa frukostupplevelsen. Passar dig oavsett om du vill ordna den perfekta frukosten själv eller bjuda ut dig själv och någon du tycker om på en legendarisk frukostbuffé.

1. Tårtspade till raw food-tårtan

Varje lyxfrukost innehåller bakverk av något slag, det är sen gammalt. Investera i en schysst tårtspade för att maxa frukosten.

2. Hemliga ingrediensen för krispiga pannkakor

Visste du att man kan ha kolsyrat vatten i pannkaksmeten för att få till den optimala pannkakan? Slösa inte en god frukost på misslyckade pannkakor.

3. 3 kg Nutella

Det är bara inse- utan Nutella går det inte ha en perfekt frukostupplevelse. Varför inte passa på att unna dig en rejäl burk på 3 kilo Nutella till billigt pris? Du vet att det kommer att gå åt...

4. Smetdispenser

Fixa perfekta muffins till frukostbuffén med en smidig smetdispenser. Här kan du fynda en för endast 149 kronor.

5. Perfekt bricka för frukost i sängen

Är du en sån som gillar att äta frukost i sängen? Isåfall borde du verkligen kolla in den här optimala frukost i sängen- brickan. Garanterat ett uppskattat köp.

6. Perfekt bacon

Alla som älskar bacon vet hur viktigt det är att få till det perfekt krispiga baconet när det väl gäller. Slipp stekoset, all disk, ett tjutande brandlarm och hela processen med attsteka bacon. Investera i denna magiska microlåda och stek i micron.

7. Cornflakes dispenser

Få till den lyxiga hotellkänslan och slipp smulor och krångel med flingpaket- investera i en smidig dispenser för dina frukostflingor.Denna kommer med två dispensers i en och funkar lika bra till cornflakes som till havregryn eller müsli.

8. Kraftfull blender

Alla frukostälskare vet att det krävs en riktigt bra blender för att få till en perfekt smoothie.Denna är både slitstark och prisvänlig.

Älskar du frukost men är inte lika stort fan av att fixa iordning den? Inga problem! Här är tre populära frukostdeals till bra rabatt:

1. Connect Hotel Kista

Unna dig och någon du tycker om en natt med inkluderande frukostbuffé på Connect Hotel i Kista. Nu kan du boka för hela 38 procent rabatt här.

2. Spapaket med frukostbuffé

Lyxa till det rejält med ett spapaket vid sidan av frukostbuffén på Nösund Havshotell. Helt klart en hit som tar frukostupplevelsen till en ny nivå.

3. Franskinspirerad brunch för två i slottsmiljö

Förhöj frukostupplevelsen och njut av en härlig brunch i slottsmiljö med den du tycker om.På Häringe slott kan du njuta av en gedigen brunch med allt du kan tänka dig och samtidigt njuta av en otrolig miljö med riktig slottskänsla.

Fler härliga frukostdeals hittar du här.

/
Mys
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!