Par sitter bredvid en grön julgran med google home mini och en gantklocka
Än hinner du köpa årets julklappar.

14 sista minuten-julklappar att ge bort - under 500 kronor

Än finns det god tid på sig att hitta årets julklappar till de du gillar mest. I denna artikel hittar du flera säkra kort som kostar under 500 kronor.


Alla butiker har självklart olika datum för när du kan beställa som senast för at hinna få paketet innan julafton. Men de flesta har tisdag eller onsdag så skynda dig på! 

1. Google Home Mini 

Med en Google Home blir ditt liv lite enklare och bekvämare. Du kan styra denna med din mobil och din röst och på så sätt kontrollera massa elektronik i hemmet. Här hittar du den för . 

2. Gjutjärnsgryta från Orrefors 

Gryta från Orrefors som rymmer 5 liter och fungerar utmärkt för långkok. Du hittar den här för .

3. 4-pack tallrikar 

Fynda ett 4 pack tallrikar från Xantia Fortuna med 73 procent rabatt. En perfekt julklapp till personen som älskar att laga mat. Du hittar den här för . 

4. Ett flak energidryck 

Har du någon i släkten som älskar energidryck? Då är den här presenten både grym och rolig att ge bort. Just nu är den nedsatt med 11 procent och du hittar den billigast här för . 

5. Regnrock från Wyte 


En regnrock är perfekt att ha i det regniga Sverige vi lever i. Det är dock inget man vill lägga några större summor på. Och därför är det perfekt att du kan få den här från Wyte för endast . Ordinrie pris 699 kronor. Den har även gått goda recensioner: "Riktigt bra modell! Har M men körde S. Lång modell men känns smidig och inte klumpig.". 

6. Klocka från Gant 

Lyxiga klockor behöver inte vara svindyrt. Den här klockan från välkända Gant är nedsatt med hela 29 procent. Du hittar den här för . 

7. Paco Rabanne 

Paco Rabanne är den populäraste herrparfymen bland många män. Just nu kan du hitta den för . 

8. Yves Saint Laurent Black Opium

Om den ovan är den populäraste bland männen är kvinnornas parfym denna från Yves Saint Laurent. Du hittar den för .

9. Sällskapsspelet "Vem där"

Du spelade säkert spelet "Vem där" när du var yngre. Ett väldigt roligt spel som passar personer i alla åldrar. Det här är en perfekt julklapp att ge bort men också spela på själva julafton. Du hittar spelet för . 

10. Eltandborste

Det är viktigt att ta hand om sina tänder. Med en eltandborste blir det både lättare att borsta tänderna men även lite roligare. Du hittar denna för . 

11. Handkontroll till PS4

Om någon släkting har ett PlayStation 4 så är en extra handkontroll en perfekt present att ge bort. Det är nämligen alltid bra att ha en extra hemma. Du hittar den här för . 

12. Mixer

Med en hushållsmixer kan man göra riktigt goda smoothies och är en perfekt present till personen som kanske inte alltid äter frukost. Eller varför inte till personen som tränar mycket och ständigt behöver mat. Du hittar den här för . 

13. Presentkit 

Här har du ett litet presentkit från Georgio Armani och som innehåller en body lotion samt parfym. Du hittar den här för . 

14. 3-pack kalsonger från Calvin Klein 

Alla män vill unna sig lite snyggare kalsonger ibland. Därför är ett 3-pack kalsonger från Calvin Klein en perfekt julklapp som du hittar här för . 

15. Game of Thrones-spel 

Alla vet vad monopol är. Här har du Monopol för Game of Thrones-fantaster. Du hittar det här för .

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!