Black Friday möbler och inredning: Här är våra bästa tips! Fynda möbler under rean på  Black Friday. Här hittar du några av våra favoriter; Ellos, Jotex, Åhléns, Royal Design och Rum21.
Black Friday möbler och inredning: Här är våra bästa tips! Fynda möbler under rean på Black Friday. Här hittar du några av våra favoriter; Ellos, Jotex, Åhléns, Royal Design och Rum21.

Black Friday möbler och inredning: Här är våra bästa tips

Möbler kan vara dyra och är därför en riktigt grym grej att fynda på rea under Black Friday och Black Week 2019. Nedan hittar du några av våra favoriter när det kommer till möbler och inredning; Ellos, Jotex, Åhléns, Royal Design och Rum21.


Det är guldläge att fynda dyra möbler och inredning till rabatterade superlåga priser nu på Black Friday och Black Week 2019. Planerar du att göra några stora investeringar så som ett nytt soffbord, matbord eller en ny soffa? Förbered dig redan nu med våra bästa tips!

Vad ska man fynda under Black Friday och Black Week? 

Möbler och inredning är stora investeringar som man vill kunna njuta av en längre tid. Möbler kan vara dyra och är därför en riktigt grym grej att fynda under rean.. Nedan hittar du några av våra favoriter när det kommer till möbler och inredning; Ellos, Jotex, Åhléns, Royal Design och Rum21

Ellos 

Ellos är en av de stora kedjorna som säljer möbler och inredning över nätet. Ellos brukar alltid delta i rean under Black Friday och erbjuder ofta rabatter på just möbler. Ta mig till Ellos.

Jotex

Jotex är också en av de stora återförsäljarna av möbler och inredning i Sverige och en av de som deltar i den stora rean på Black Friday. De specialiserar sig på inredning och har ett väldigt roligt sortiment. Ta mig till Jotex.

Åhléns

Åhléns har kampanjer, rabatter och erbjudanden under Black Friday och är en populär destination för dig som är ute efter möbler. Ta mig till Åhléns.

Royal Design

Royal Design säljer möbler av de lite lyxigare slaget, men också inredningsdetaljer för överkomliga priser. Royal Design har rea och rabatter under Black Friday, så passa på att göra superfynden då! Ta mig till Royal Design.

Rum21

Rum21 är en av de som specialiserar sig på möbler och säljer inredning online. Rum21 har, likt Royal Design, lyxiga varumärken i sitt sortiment. Du kan alltså göra superfynd under Black Friday den 29 november 2019. Ta mig till Rum21.

5 produkter till Black Friday-inköpslistan!

1. Ellos: Soffa 3-sits, Ellos – köp här.

2. Jotex: Handvävd matta, Jotex – köp här.

3. Åhléns: Soffbord, HAY – köp här.

4. Royal Design: Vas, Jessica Hans – köp här.

5. Rum21: Pinnstol, Department – köp här.

Våra 3 bästa tips:

1. Bestäm dig för vad du vill ha i förväg – gör en lista! Det är lätt att shoppa för shoppandets skull när priserna är så låga och rabatterna så höga. Gör din research och skriv en inköpslista, då är du också effektiv när rean väl drar igång. 

2. Jämför priser och ha koll på prisutvecklingen. Ha koll på hur mycket pengar du sparar hos de olika återförsäljarna, det kan vara rejäla prissänkningar som skiljer dem åt. Jämför priser hos Prisjakt.nu så kan du snabbt se  se var du kan köpa möbeln allra billigast!

3. Hur billigt är det egentligen? Ha koll på vad den totala prislappen landar på. Handlar du från utlandet kan du nämligen åka på extra avgifter så som högre frakt, eventuell tull och moms. 

Läs även: Black Friday och Black Week 2019: Så fyndar du smartast under rean!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!