Ralph Lauren-tröja, smartklocka, spabehandling
Vem vill du ge en riktigt lyxig julklapp till?

15 lyxiga julklappar – som du nu kan köpa för under 500 kronor

Nu är det dags att börja inhandla julklappar. Här har vi tipsat om riktigt lyxiga klappar som du kan fynda för under 500 kronor just nu.


 Halsduk i kashmir

Den här lyxiga kashmirhalsduken värmer riktigt bra i vinter. Den är nedsatt från 1 399 kronor till endast 299 kronor här.

 Helkroppsmassage

Hur lyxigt vore det inte att bli bortskämd med en 60 minuters massage i julklapp? Här kan du boka en helkroppsmassage nedsatt till halva priset.

 Badrock från US Polo

Den här sköna badrocken i 100 procent bomull är nedsatt från 900 kronor till 449 kronor. Köp den här.

 Trådlösa hörlurar

Dessa trådlösa hörlurar har bra ljud och ett laddningsetui som ger elva timmars extra batteritid ingår. Hörlurarna är nedsatta med 72 procent här!

 Vinglas

Ge bort ett 4-pack snygga vinglas – både vitvinsglas och rödvinsglas i två olika modeller. Glasen kostar 249 kronor här.

 Smartklocka

Denna smartklocka har 14 funktioner och håller koll på alla dina fysiska aktiviteter, sömn med mera. Den är nedsatt med 79 procent här.

 Snygg högtalare

Denna stilrena bluetooth-högtalare har inbyggd powerbank och dimbar LED-lampa. Den är nedsatt med 60 procent här.

 Schampo och balsam med keratin

De här lyxiga hårprodukterna är vårdande, motverkar friss och skyddar håret, speciellt färgat hår. De är nedsatta med 80 procent här.

 Fårskinnstofflor

Ett par mysiga fårskinnstofflor är perfekta för den som är lite frusen. De är nedsatta med 60 procent – du hittar tofflorna i dammodell här och herrmodell här.

Skoblock

Dessa skoblock i äkta cederträ håller skorna fräscha och torra och motverkar fula veck. Ett måste för den som har fina skor! Köp dem med 58 procents rabatt här.

 Ett fint handduksset

Dessa lyxiga handdukar är i dubbelvävd, ringspunnen bomullsfrotté och riktigt sköna. Ett set innehåller två badlakan och två handdukar och är just nu nedsatt från 1 316 kronor till 399 kronor. Här hittar du erbjudandet.

Kalsonger från Calvin Klein

Här är de nedsatta med 44 procent och kostar 349 kronor för ett trepack.

 Gold Serum 24K 

Detta lyxiga serum innehåller 24k guld och marint kollagen som boostar hyn med lyster, elasticitet och mjukar upp. Perfekt present till den beautyintresserade! Du kan köpa det med 87 procents rabatt här.

 Stilren klocka

Hur fin är inte denna klocka? Klicka hem den här till nedsatt pris.

Spana in fler fina julklappar här – alla är tillfälligt nedsatta i pris!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!