Spännande kombinationer av ingredienser så som vanilj, jasmin, ceder, kardemumma och vodka. Unika och lyxiga parfymer.
Spännande kombinationer av ingredienser så som vanilj, jasmin, ceder, kardemumma och vodka. Unika och lyxiga parfymer. - Foto: Africa Studio/Shutterstock.com

Magiska parfymer: 10 favoriter att ge bort i present till henne

Spana in dessa trendiga franska parfymer för både honom och henne. Välj doft efter humör och känsla, mixa och matcha tills du hittar din unika signaturdoft. Perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!


Parfymer med spännande doftkombinationer från franska kreatörer och en lyxig förpackning. Så personlig och genomtänkt present – vi på redaktionen hade blivit överlyckliga!

10 magiska parfymer

Dessa 10 parfymer är våra favoriter från årets mest trendiga varumärken. 

1. Dolce & Gabbana, L'Impératrice

En fruktig och lätt favorit från Dolce & Gabbana. Du hittar den här för 655 kronor.

2. Hugo Boss, Alive

Äpplen, jasmin, timjan, kanel och vinbär är bara några av de doftnoter vi hittar i denna kraftfulla doft. En feminin parfym från Hugo Boss som sägs vara motsvarigheten till herrdoften BOSS Bottled. Du hittar den här för 630 kronor.

3. Yves Saint Laurent, Black Opium

Black Opium är ett mästerverk i parfymväg från YSL. Inte så konstigt att den djupa, förföriska doft är en bästsäljare.Shoppa den här för 665 kronor.

4. Gucci, Flora

Vill du unna dig själv en riktigt lyxig parfym? Då gillar vi denna fräscha och unika doft från Gucci. Spana in den här.

5.Zadig & Voltaire, Girls Can Do Anything

Zadig & Voltaire gör dofter för den unga, coola och avslappnade kvinnan. Girls Can Do Anything innehåller vanilj, mysk, apelsinblomma och tonkabönor. Här kan du klicka hem den.

6. Emporio Armani, Because It's You

En komplex och sensuell doft från Giorgio Armanis parfymeri. Perfekt att bära på en utekväll på stan. Denna doft blir din för 560 kronor.

7. Lancôme, Hypnôse

Hypnôse från Lancôme är en klassiker och ett måste i badrumsskåpet. Den doftar av djup och lyxig vanilj. Du hittar den här.

8. Viktor & Rolf, Flowerbomb

Den populära parfymen Flowerbomb från Viktor & Rolf är precis vad den lovar – en doft fullproppad av ljuvliga doftnoter från blomriket.Den blir den för 660 kronor här.

9. Versace, Yellow Diamond

Yellow Diamond är en frisk, elegant och förförisk doft från Versace. Den vackra flaskan gör att den känns extra lyxig. Klicka hem den här.

10. Paco Rabanne, Olympea

Denna parfym från Paco Rabanne kan beskrivas som både fräsch och flirtig. Det vill säga allt man vill ha i en parfym, eller hur?  Spana in denna underbara doft här.

Så mixar du dina parfymer

De flesta parfymer går att mixa för att skapa en personlig doft. Den gyllene regeln är dock att börja med den "tyngsta" parfymen och avsluta med den "lätta". Exempelvis börja med några sprut av en parfym vars bas bygger på patchouli och avsluta med en parfym vars bas är jasminblomma. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!