Från podd till tv – Studio Allsvenskan reser till Rom för att berätta om storklubben SS Lazio
Från podd till tv – Studio Allsvenskan reser till Rom för att berätta om storklubben SS Lazio - Foto: Studio Allsvenskan

Från podd till tv – Studio Allsvenskan reser till Rom för att berätta om storklubben SS Lazio

Studio Allsvenskan är Sveriges största podd om Allsvenskan i fotboll.
Nu tar Marcus Birro, Henrik Eriksson och Hugo Månsson steget till tv-rutan – och reser till Rom i Italien för att berätta om storklubben SS Lazio.


I vanliga fall kan du som är fotbollsintresserad höra trion Marcus Birro, författare och krönikör, Henrik Eriksson, chefredaktör på Nyheter24, samt sportjournalisten Hugo Månsson i podden Studio Allsvenskan, som är Sveriges största podcast om Allsvenskan i fotboll.

Studio Allsvenskan i Rom

Hugo Månsson, Marcus Birro och Henrik Eriksson från Studio Allsvenskan på plats i Rom.

Nu kan du även se dem uppleva den italienska fotbollskulturen i tv-rutan – när de reser till huvudstaden Rom för att ta reda på vilken klubb SS Lazio är. 

I ett avsnitt på drygt 15 minuter besöker de historiska platser anknutna till klubben, pratar med supportrar och den legendariske svenske tränaren Sven-Göran Eriksson som vann den italienska ligan med just Lazio 2000 – och de passar förstås även på att äta fantastisk mat. Dessutom besöker de en av fotbollsvärldens största matcher, Rom-derbyt mellan AS Roma och SS Lazio för att ta del av den elektriska stämningen.

Se hela avsnittet här ovan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!