Kylian Mbappé och Zlatan Ibrahimovic på plats på Roland Garros för finalen mellan Novak Djokovic och Casper Ruud.
Kylian Mbappé och Zlatan Ibrahimovic på plats på Roland Garros för finalen mellan Novak Djokovic och Casper Ruud. - Foto: Beate Oma Dahle/NTB/TT

Djokovic med hälsning till Zlatan efter segern

Tennisvärldens blickar var riktade mot Paris på söndagen. Zlatan Ibrahimovic, 41, fanns på plats för att följa finalen i Franska mästerskapen – och fick efteråt en hälsning från segraren Novak Djokovic.


Det skrevs tennishistoria på Roland Garros på söndagen. Novak Djokovic blev den förste manliga spelaren att nå 23 grand slam-titlar när han besegrade norrmannen Casper Ruud med 3–0.

Ibrahimovic, som meddelade att fotbollskarriären är över för en vecka sedan, ville inte missa showen.

Svensken fångades på bild tillsammans med Paris Saint-Germains stjärna Kylian Mbappé. Även Ibrahimovic har ett förflutet i PSG, men lämnade klubben innan Mbappé kom dit.

I sitt tacktal skickade sedan Djokovic en hälsning till vännen Ibrahimovic.

— Sist av allt vill jag tacka fotbollsstjärnorna för att ni är här. Giroud (Olivier), "Ibra", Mbappé, Tom Brady. Jag vill tacka för att alla kom hit och stöttade, jag hoppas ni uppskattade det. Jag är ledsen om jag missade någon. Men det är en stor ära att ha stora fotbollsspelare och sportstjärnor här, säger Djokovic.

Svensken svarade genom att le och forma händerna till ett hjärta.

När Ibrahimovic förra helgen förkunnade sitt avslut från fotbollsscenen hyllades han av just Djokovic på Instagram.

"Du är den starkaste, brorsan Ibra!", skrev serben.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!