Victor Nilsson Lindelöf riskerar att missa Manchester Uniteds ödematch i Champions League på tisdagskvällen.
Victor Nilsson Lindelöf riskerar att missa Manchester Uniteds ödematch i Champions League på tisdagskvällen. - Foto: Dave Thompson/AP/TT

Oklart med Lindelöf – kan missa Uniteds ödesmatch

Victor Nilsson Lindelöf missade helgens ligafiasko hemma mot Bournemouth. Risken finns att han även missar Champions League-upplösningen mot Bayern München. Vi får se i morgon, säger managern Erik ten Hag på Manchester Uniteds hemsida.


Landslagskaptenen stoppades av en huvudskada och fanns inte med i truppen mot Bournemouth i lördags.

0–3-smällen naggade ytterligare något på det allt lägre förtroendet för den nederländske managern Erik ten Hag. Uniteds spelare buades ut av delar av sin hemmapublik på Old Trafford.

Nilsson Lindelöf har värderats högt av ten Hag den här säsongen och har deltagit i 18 matcher, alla tävlingar inkluderade. Han tvingades kliva av i halvtid i ligamötet med Chelsea i förra veckan på grund av någon form av huvudskada.

— Jag är inte säker på vilka som är tillgängliga i morgon, men Lindelöf är ett frågetecken – om han klarar det eller inte. Vi får se i morgon, säger ten Hag under dagens presskonferens.

United är piskat att vinna mot Bayern München för att ha chansen att gå vidare till åttondelsfinal. Men det räcker inte med seger. Mötet mellan FC Köpenhamn och Galatasaray måste i så fall sluta oavgjort.

— Vad jag vet är att jag aldrig tänker på ett negativt scenario, vi tänker positivt, vi vet vad vi ska göra, vi måste vinna för att stanna i Europa, det handlar om det.

— Vi kommer att förbereda laget att ha den känslan, säger Erik ten Hag på presskonferensen.

TT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!