Per Skoglund har tagit farväl av podden "V75 - lördag hela veckan".
Per Skoglund har tagit farväl av podden "V75 - lördag hela veckan". - Foto: Skärmavbild TV4/nyhetsmorgon

Travprofilen Per Skoglunds tårfyllda avsked: "Jättejobbigt"

Travprofilen Per Skoglund har valt att hoppa av den populära podden "V75 - lördag hela veckan". I det sista avsnittet blir det ett tårfyllt farväl till lyssnarna som varit med sedan starten 2019.


Travprofilen Per Skoglund har blivit känd för många hemma i tv-soffan som programledare för travsändningarna i TV4. På senare år har han även drivit travpodden "V75 - lördag hela veckan" tillsammans med kollegan Peter Andersson.

Jenny Strömstedt blåste Per Skoglund totalt i Nyhetsmorgon: ”Vuxenmobbning”

Per Skoglund hoppar av populära podden

Nyligen berättade dock Skoglund att han tänkte hoppa av, vilket resulterade i att ATG beslutade sig för att lägga ner den populära podden.

I en intervju med Sportbladet har ATG:s chef för extern kommunikation, Camilla Hasselström, förklarat att podden inte lever vidare efter Skoglunds besked.

– Podden bygger framför allt på Per och Peter och deras kemi och det finns inga planer på att ersätta dem i befintligt format.

Här kan du läsa mer om Per Skoglunds besked att hoppa av podden.

Per Skoglunds tårar i podden: "Nu går vi vidare"

Under måndagen släpptes det allra sista avsnittet, nummer 228 i ordningen. Då brister det för Skoglund som har svårt att ta farväl av podden som varit med honom sedan 2019.

– Jag tycker det här är jättejobbigt att vi ska sluta, jag tycker verkligen det. Men jag vet också att innan någonting bli dåligt, då måste man liksom av respekt för de som har lyssnat och för sig själv säga nu räcker det, säger Skoglund med gråten i halsen och tillägger: 

– Nu går vi vidare härifrån och därifrån kan det bli något väldigt väldigt bra. 

Här kan du läsa fler sportnyheter från Nyheter24:

Här är TV4:s travkung Per Skoglunds hemliga extraknäck: ”Djävulskt bra”

Miljonregn över Per Skoglund – så mycket pengar tjänar TV4:s travkung

/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!