1 av 4
- Foto: Ed Wray/AP
2 av 4
- Foto: Tomas Oneborg / SvD / SCANPIX
3 av 4
- Foto: David Guttenfelder/AP
4 av 4

Ara Abrahamian anmäld till SM i Eslöv

Brottarsverige och arrangören jublade, men någon comeback är det inte tal om. Ara själv var helt ovetande om anmälningen.


ESLÖV. Den 27-28 februari är det dags för SM i brottning i skånska Eslöv. Som en bomb slog i går nyheten ner att förre OS - brottaren och VM - guldmedaljören Ara Abrahamian var anmäld i 84 kilos-klassen.

Eslövs AI som arrangerar tävlingarna jublade såklart högt. En comeback av Abrahamian skulle innebära ovärderlig publicitet för tävlingarna.

Tyvärr visade det sig att Abrahamian själv var helt omedveten om sin påstådda comeback.

- Jag vet inte vad det är för rykten, det är bara lögner, säger Abrahamian till Lokaltidningen.se.

Arrangören är så klart besviken och man hävdar att allt gått rätt till. De hävdar att det är Abrahamians egen klubb som anmält brottaren.

- Det är Spårvägens egen ordförande, Roger Öberg. Vi har gjort rätt för oss och har papper på det, hävdar sekreteraren Tom Nilsson.

För publiken och arrangören är det givetvis tråkigt att ryktena om en comeback var falska, men mest arg är nog Abrahamian själv.

- Jag skall absolut inte vara med på SM. Jag ska ta reda på vem det är som har anmält mig, det är fel i huvudet på den personen, avslutar Abrahamian för Lokaltidningen.se.

 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!