1 av 2
- Foto: ufcfightlife.com
2 av 2
- Foto: pokerwire

UFC-stjärna och pokerspelare

Mike Swick tjänar inte bara pengar i UFC utan även som pokerproffs. I helgen slutade han på tionde plats av över 2500 spelare.


Under en tävling arrangerad av Word Series of Poker med en prispott på över tre miljoner dollar lyckades MMA-fightern Mike Swick nästan ta sig till finalbordet.

Av 2521 deltagare slutade Swick på tionde plats vilket var endast en placering från finalbordet, men trots det kammade han hem drygt 34000 dollar.

Swick sponsras av Full Tilt Poker och deltog för åttonde gången i en WSOP-gala och det  här var andra gången han vann pengar.

I intervjuer har Swick sagt att han ofta spelar poker efter sina träningspass och att han hoppas spela professionellt efter att MMA-karriären är över.

Swick har nyligen börjat träna igen efter en armskada han ådrog sig i förlusten mot Paulo Thiago i februari. Totalt har amerikanen ett record på 14-4 med segrar mot bland annat Marcus Davis och Ben Saunders.

I sina två senaste matcher har det dock blivit förlust och han gör nog klokt i att fokusera mer på MMA än poker framöver.

/
UFC
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!