Mark Sanchez, Jets quarterback, firar efter segern mot Patriots.
1 av 2
Mark Sanchez, Jets quarterback, firar efter segern mot Patriots. - Foto: Charles Krupa/AP/SCANPIX
Personerna på bilden har inget med artikeln att göra.
2 av 2
Personerna på bilden har inget med artikeln att göra. - Foto: Winslow Townson/AP/SCANPIX

Supportern firade ihjäl sig - dog på pulka

Under söndagen lyckades New York Jets stå för en stor skräll när de besegrade förhandstippade New England Patriots i NFL-slutspelet. Fansen blev som galna, men för en olycklig själ slutade firandet med döden.


NEW YORK. Det var inte många som trodde att New York Jets skulle kunna slå favorittippade New England Patriots under söndagens kvartsfinal i NFL-slutspelet. Men när den oväntade segern var klar i Foxborough, blev det fullständigt ramaskri i världsmetropolen, New York.

Enligt uppgifter till lokaltidningen, Staten Island Live, firade fansen som galningar. Kopiösa mängder alkohol ska ha konsumerats.

Men för en av Jets supportrar slutade kvällen i tragedi.

Mitt i fyllan bestämde sig Raymond Larsen, 46, för att åka kälke ner för en brant backe. I slutet av den långa kullen väntade dock en trafikerad väg.

Firandet fick ett abrupt slut när Larsen i högsta fart blev olyckligt påkörd av en SUV. Bakom ratten satt en 61-årig dam. Enligt polis som anlände till platsen ska föraren inte varit alkoholpåverkad och är i dagens läge inte misstänkt för något brott.

Larsen var medvetslös när han anlände till sjukhus men dödförklarades under natten till måndag lokal tid, rapporterar Staten Island Live.

/
/
NFL
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!