En av de gripna.
1 av 26
En av de gripna. - Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX
2 av 26
AIK reducerade till 3-2 inna Kristoffer Ottosson satte spiken i kistan med sitt 4-2-mål. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
Tumult uppstod utanför Globen innan matchen drog igång.
3 av 26
Tumult uppstod utanför Globen innan matchen drog igång. - Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX
Här för de bort en av de gripna.
4 av 26
Här för de bort en av de gripna. - Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX
En hårt kamp om pucken utkämpades på isen.
5 av 26
En hårt kamp om pucken utkämpades på isen. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
6 av 26
Men Djurgården kom tillbaka i den andra halvleken och såg till att Viktor Fasth inte fick hålla nollan. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
Ett Djurgården som helt plötsligt började vinna kampen om pucken.
7 av 26
Ett Djurgården som helt plötsligt började vinna kampen om pucken. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
Dif-målvakten Gustaf Wesslau sattes på prov vid flera tillfällen.
8 av 26
Dif-målvakten Gustaf Wesslau sattes på prov vid flera tillfällen. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
En ställd Roger Melin fick det verkligen svårt efter de första 20 minuterna.
9 av 26
En ställd Roger Melin fick det verkligen svårt efter de första 20 minuterna. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
Vad kan Hardy Nilsson ha sagt till sina spelare?
10 av 26
Vad kan Hardy Nilsson ha sagt till sina spelare? - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
Det var ett annat Djurgården som klev ut på isen i den andra.
11 av 26
Det var ett annat Djurgården som klev ut på isen i den andra. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
12 av 26
Viktor Fasth blev rasande vid ett tillfälle och attackerade Difs Mario Kempe. Han blev utvisad i två minuter. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
Ett flertal personer fick omhändertas av polisen.
13 av 26
Ett flertal personer fick omhändertas av polisen. - Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX
Polisen fick ingripa innan matchstarten.
14 av 26
Polisen fick ingripa innan matchstarten. - Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX
Hemmalaget satte kvitteringen tidigt i mellanperioden.
15 av 26
Hemmalaget satte kvitteringen tidigt i mellanperioden. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Djurgården trummade vidare och gjorde 2-1 bara minuten senare.
16 av 26
Djurgården trummade vidare och gjorde 2-1 bara minuten senare. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Dif-fansen skriker knappast snälla ord till Fasth.
17 av 26
Dif-fansen skriker knappast snälla ord till Fasth. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Djurgården vann till slut med två måls marginal.
18 av 26
Djurgården vann till slut med två måls marginal. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
19 av 26
Det smällde till rejält när Djurgården tog emot AIK i säsongens första derby. Men till slut kunde Dif ändå kamma hem segern mot ärkerivalen - och se till att de går upp till en tredje plats efter tre spelade matcher. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Målvakterna tackar varandra för en bra match.
20 av 26
Målvakterna tackar varandra för en bra match. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Fredrik Claesson drygade ut till 3-1 bara sekunderna senare.
21 av 26
Fredrik Claesson drygade ut till 3-1 bara sekunderna senare. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Tifokriget: Djurgården visar upp sina färger.
22 av 26
Tifokriget: Djurgården visar upp sina färger. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
23 av 26
AIK började bäst och tog dessutom ledningen i den första perioden genom Robert Rosén. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
24 av 26
AIK dominerade fullständigt i den första perioden och borde kanske ha gjort fler mål. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN