1 av 8
- Foto: Scanpix
2 av 8
- Foto: Scanpix
3 av 8
- Foto: Scanpix
4 av 8
- Foto: Scanpix
5 av 8
- Foto: Scanpix
6 av 8
- Foto: Scanpix
7 av 8
- Foto: Scanpix
8 av 8
- Foto: Scanpix

Här är helgens matcher ni inte får missa

På lördag bjuds vi inte på ett, två utan tre hela fotbollsderbyn - som alla är i absolut europeisk toppklass. 


... och här ser du matcherna

Fredag

19.00: Modo Hockey - AIK, visas i Canal Plus Extra 1.

20.40: Udinese - AS Roma, visas i Canal Fotboll.

Lördag

15.30: Dortmund - Schalke 04, visas i Eurosport 2.

18.30: Arsenal - Fulham, visas i Viasat Fotboll.

20.00: Real Madrid - Atletico Madrid, visas i La Liga.

Söndag

17.00: Liverpool - Manchester City, visas i Viasat Fotboll.

21.00: Marseille - Paris Saint Germain, visas Viasat Fotboll.

Vem behöver vänner och liv utanför supporterskapet till sporten fotboll - när sporthelgen ser ut såhär? Nyheter24 guidar dig till den perfekta helgen.

Fredag

19.00: Modo Hockey - AIK

Efter en lång arbetsvecka är det perfekt att glida ner i soffan med en dryck av modellen bättre och njuta av lite män som tacklar andra män halvt fördärvade. Streckstriden i elitserien är tätare än någonsin och bottenlaget tog i senaste mötet en viktig seger mot AIK - i kväll måste de återupprepa bedriften. 

20.40: Udinese - AS Roma

Antonio Di Natale och Francesco Totti - två trotjänare av den gamla skolan - som fortfarande gör det bra. I kväll ställs de mot varandra och må bästa gubbe vinna!

Lördag

15:30: Borussia Dortmund - Schalke 04

De regerande mästarna inledde säsong svagt men startade sen en mödosam resa mot toppen. I senaste matchen spöade de Bayern München och har förstaplatsen inom räckhåll - men då måste de besegra Schalke 04 i årets första Ruhrderby. Europas största kortsida kommer vara utsåld, en gul vägg väntar Raul och en publik på mer än 80 000 personer.

18:30: Arsenal FC - Fulham FC

Riktigt så hett kommer inte Londonderbyt vara - men det är två lag som behöver tre poäng och Robin van Persies makalösa säsong är en fröjd att beskåda.

20.00: Real Madrid - Atletico Madrid

José Mourinho utmanar den här säsongen Josep "Pep" Guardiola hela vägen. Men på lördag gäller det mer än racet mot Barcelona, på lördagen gäller det livet - och vem som är bäst i huvudstaden.

Söndag

17.00: Liverpool FC - Manchester City

Förra veckan sänkte The Reds, Chelsea borta. Nu väntar en ännu större uppgift hemma. Om Roberto Mancinis mannar klarar den här uppgiften kan det mycket väl bli guldfirande i Manchester. Vilken målgest bjuder Mario Balotelli på den här gången?!

21:00: Olympique Marseille - Paris Saint Germain

OM:s Andre Ayew är nominerad till årets afrikanska spelare - på söndag ställs han mot Javier Pastore, en match i matchen som gör matchen sevärd.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!