Rolf-Göran Bengtsson erbjöd sig att lära Zlatan Ibrahimovic att rida.
1 av 3
Rolf-Göran Bengtsson erbjöd sig att lära Zlatan Ibrahimovic att rida. - Foto: Montage/Scanpix
Löjligt gjort, Södertälje.
2 av 3
Löjligt gjort, Södertälje. - Foto: Bildbyrån / MARCUS ERICSSON
Nyheter24 träffade Henrik Lundqvist för en lång intervju i veckan som gick. Världens bäste målvakt är inte nominerad till Idrottsgalan – konstigt tycker vi!
3 av 3
Nyheter24 träffade Henrik Lundqvist för en lång intervju i veckan som gick. Världens bäste målvakt är inte nominerad till Idrottsgalan – konstigt tycker vi! - Foto: Olle Liljeblad

Veckans avgå: "Lika löjligt varje gång"

Hylla den som hyllas bör – och resten kan avgå. Så låter det när sportredaktionen sammanfattar veckans händelser.


Veckans avgå

Nyheter24 sammanfattar sportveckan varje fredag. Sportredaktionen sätter fingret på snackisarna och tycker till om det hetaste.

Håller DU med? Tyck till kommentarsfältet eller mejla oss på sport@nyheter24.se.

Ska någon av oss avgå?

HYLLA!

Sköne "RGB". Efter förra vinterns stora debatt om svenskarnas attityd mot hästsporten, vet Rolf-Göran Bengtsson precis hur han ska spela korten inför Idrottsgalan 2013. "RGB" är diplomatisk – men bjussar på humor och troligen årets citat. Hoppla!

AVGÅ!

Straffområdesdomarna. Ni står alltid tre meter från varje situation. Hur är det möjligt att missa solklara straffar som när Mario Balotelli gick i gräset i tisdags? Nu ligger Manchester City risigt till i Champions League och på grund av det här kan Roberto Mancini få sparken nu. Lyckat.

AVGÅ!

Södertälje SK. En ansedd journalist i USA rapporterade att Carl Hagelin hade åkt till New York för ytterligare undersökningar och rehabilitering av sin axelskada. Södertälje mörkade detta på förmiddagen – för att några timmar senare bekräfta informationen på sin hemsida. Ni är knappast första klubben som gör så, men det är lika löjligt varje gång.

AVGÅ!

Juryn för Idrottsgalan. Henrik Lundqvist gjorde sin bästa säsong någonsin och vann det ärofulla priset Vezina Trophy. Om inte det räcker för att världens bästa målvakt ska bli nominerad till Idrottsgalan – vad ska han då göra? Håkan Dahlby eller André Myhrer hade mycket väl kunnat ge vika.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!