Sebastian Telfair blev gripen av polis med en hel del vapen i bilen.
1 av 3
Sebastian Telfair blev gripen av polis med en hel del vapen i bilen. - Foto: TT/NYPD
NBA-spelaren Sebastian Telfair greps under söndagen med bilen full i vapen.
2 av 3
NBA-spelaren Sebastian Telfair greps under söndagen med bilen full i vapen. - Foto: TT
Tre handvapen och ett halvautomatiskt gevär, en skottsäker väst, ammunition och två påsar med marijuana​ hittades i bilen.
3 av 3
Tre handvapen och ett halvautomatiskt gevär, en skottsäker väst, ammunition och två påsar med marijuana​ hittades i bilen. - Foto: NYPD

Tidigare NBA-spelaren gripen – hade tunga vapen i bilen

Den förre NBA-pointgaurden Sebastian Telfair arresterades under söndagen med bilen full lastad med vapen.


Polisen i Brooklyn stoppade Sebastian Telfair efter att han började köra utan strålkastarna på. När poliserna närmade sig bilen kände det lukten av marijuana de. Telfair och den andra mannen i bilen, den 18-årige Jami Thomas, greps efter att polisen såg en tänd marijuana-cigarett på bilens instrumentbräda, rapporterar NBC New York.

Då valde polisen att söka igenom bilen. I bilen fast det bra mer än bara den tända ciggen. Tre handvapen och ett halvautomatiskt gevär, en skottsäker väst, ammunition och två påsar med marijuana.

vapenBildkälla: NYPD

Det här är Telfairs andra vapenrelaterade brott i New York City. Han greps 2007 efter att polisen hittat en laddad pistol efter en fortkörning. Han dömdes då till tre års villkorlig dom och blev avstängd tre matcher. 

Precis som Telfairs kusin, Stephon Marbury, var han en uppskattad talang på Lincoln High School i Coney Island. Han gick direkt från high school till NBA och var 13:e val i 2004 års draft. Han kämpade under sina NBA år med att få framgång, han spelade totalt för åtta olika lag under sina 10 NBA-säsonger. 32-årigen spelade senast i NBA 2014 då i Oklahoma City Thunder.

NBA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du åka runt med vapen i bilen?
Tack för din röst!