Underläge i halvtid – då vände Frillesås och vann

Bortalaget Motala hade greppet i halvtid och ledde med 3-1 i Elitserien herr i bandy. Men Frillesås vände på matchen och vann till slut med 4-3. Stor matchhjälte blev Nico Nevalainen, med sitt 4–3-mål på stopptid.

Motala stod för tre raka mål i första halvleken när laget ryckte åt sig ledningen med 0-3.

Med två minuter kvar att spela av halvleken kunde Mattias Johansson göra 1-3 för Frillesås. Frillesås gjorde dock tre raka mål i andra halvleken och gick från underläge 1-3 till ledning med 4-3.

För Frillesås gör resultatet att man nu ligger på elfte plats i tabellen, medan Motala är på 13:e plats.

Frillesås tar sig an Vetlanda i nästa match hemma tisdag 26 december 13.15. Motala möter samma dag 15.00 Rättvik hemma.