Tuff match slutade med seger för Broberg/Söderhamn mot Motala

Det svängde i matchen i Elitserien herr i bandy mellan Broberg/Söderhamn och Motala på Helsingehus Arena. Bortalaget Motala hade ledningen i halvtid, med 2-1, men efter pausen vände Broberg/Söderhamn matchen och vann till slut med 4-2.

Första halvleken var jämn. Broberg/Söderhamn inledde bäst och tog ledningen genom Robin Öhrlund efter elva minuter, men Motala kvitterade genom Philip Florén. Och Motala hann också ta ledningen, på nytt genom Philip Florén. Broberg/Söderhamn vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 1-2 till 4-2 i andra halvleken.

Broberg/Söderhamn ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Motala ligger på 13:e plats.

Lördag 30 december spelar Broberg/Söderhamn borta mot Edsbyn 17.00 och Motala mot Gripen Trollhättan hemma 14.00 på LMT Arena.