Drömstart när Frillesås segrade mot Vänersborg på hemmaplan

Frillesås vann lördagens match hemma mot Vänersborg i Elitserien herr i bandy. Laget gjorde 1–0 redan efter en minuts spel genom Nico Nevalainen. Till slut vann Frillesås med 5-1.

Frillesås startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara en minut slog Nico Nevalainen till på pass av Fredrik Johansson.

Vänersborg kvitterade till 1-1 snabbt. I fjärde minuten slog Niklas Holopainen till.

Frillesås tog ledningen tidigt i matchen, genom Marcus Lindholm framspelad av Mattias Johansson, i tolfte minuten.

I andra halvleken var Frillesås starkast och gick från 2-1 till 5-1 genom mål av Linus Jönsson, August Klang och Oskar Lundgren och avgjorde matchen.

Vänersborg ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Frillesås är på elfte plats.

Nästa motstånd för Frillesås är Bollnäs. Vänersborg tar sig an SAIK hemma. Båda matcherna spelas onsdag 10 januari 19.00.