Callander fixade kryss på övertid för Gripen Trollhättan mot Villa

Gripen Trollhättan gick mot förlust när laget på fredagen mötte Villa i Elitserien herr i bandy på Sparbanken Lidköping Arena. Hemmalaget hade ledningen med 7-6 i slutet av matchen, men på övertid slog Felix Callander till och gjorde 7-7 och räddade en poäng för Gripen Trollhättan.

Det betyder att Villa gick obesegrade från planen för 17:e matchen i följd.

Villa hade ledningen i halvtid med 4-1, men i andra halvlek kom Gripen Trollhättan mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat.

Villa stod för fyra raka mål i första halvleken när laget ryckte åt sig ledningen med 4-0.

I 39:e minuten av halvleken kunde William Arvidsson göra 4-1 för Gripen Trollhättan. I 50:e minuten reducerade Gripen Trollhättan på nytt genom Artem Savelyev framspelad av Filip Lydén.

Gripen Trollhättan reducerade igen i 55:e minuten genom Philip Larsson på pass av Victor Hjelm.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Johan Esplund träff och kvitterade för Gripen Trollhättan.

I 68:e minuten slog Joel Broberg till återigen, framspelad av Martin Karlsson och gav Villa ledningen.

Bara två minuter senare spelade Joel Broberg fram Johan Löfstedt som såg till att laget ökade ledningen till 6-4.

I 85:e minuten reducerade Gripen Trollhättan genom Saku Hämäläinen framspelad av Johan Esplund.

7-5-målet kom i slutminuterna, i 88:e minuten, när Christoffer Edlund slog till och gjorde mål på pass av Erik Säfström.

Gripen Trollhättan reducerade till 7-6 två minuter senare genom Filip Lydén.

Gripen Trollhättan kvitterade till 7-7 direkt därefter genom Felix Callander på pass av Christoffer Norin. 7-7-målet blev matchens sista.

Villas Joel Broberg stod för två mål och två assists. Filip Lydén gjorde ett mål och spelade fram till två mål för Gripen Trollhättan.

Det här var Villas tredje oavgjorda match den här säsongen.

Gripen Trollhättans nya tabellposition är sjunde plats, medan Villa leder serien.

I nästa omgång har Villa Vänersborg borta på Arena Vänersborg, fredag 26 januari 19.00. Gripen Trollhättan spelar hemma mot Vetlanda lördag 27 januari 16.00.