Fem mål av Denis Sadakov när Bollnäs vann

Denis Sadakov stod för ett målkalas när Bollnäs besegrade SAIK i Elitserien herr i bandy med 5-4 (1-3). Samtliga fem mål för Bollnäs gjorde Denis Sadakov, synnerligen viktigt för Bollnäs tvåpoängare.

Denis Sadakov stod för Bollnäs avgörande mål på övertid.

SAIK hade övertaget i första halvleken. Laget inledde målskyttet i fjärde minuten genom Hannes Edlund, och gick upp till 2-0 innan Bollnäs svarade.

I halvtid hade SAIK ledningen med 3-1. Bollnäs gjorde dock tre raka mål i andra halvleken och gick från underläge 3-1 till ledning med 3-4.

SAIK kvitterade till 4-4 genom Oliver Hellgren. Målet kom med två minuter kvar att spela.

Bollnäs gjorde dock 4-5, återigen genom Denis Sadakov i 90:e minuten och avgjorde matchen.

Denis Sadakov gjorde fem mål för Bollnäs.

SAIK har fem förluster och 13–40 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bollnäs har två vinster och tre förluster och 16–32 i målskillnad. Det här var SAIK:s andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Bollnäs fjärde uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, SAIK på sjunde plats och Bollnäs på tredje plats.

I nästa omgång har SAIK Broberg/Söderhamn hemma på Göransson Arena, måndag 12 februari 19.00. Bollnäs spelar hemma mot Edsbyn tisdag 20 februari 19.00.