Cod-proffset Phil ”Phizzurp” Klemenov har dött efter att ha tappat kontrollen av hans bil.
Cod-proffset Phil ”Phizzurp” Klemenov har dött efter att ha tappat kontrollen av hans bil. - Foto: Instagram/Twitter

Proffsspelaren död efter bilkrasch – se flickvännens känslosamma farväl

Call of Duty-stjärnan Phil ”Phizzurp” Klemenov har dött efter att tillsammans med sin flickvän varit med om en bilkrock. Nu har flickvännen publicerat en video om händelsen.


En tragedi har inträffat i gamingvärlden. YouTube-proffset och Call of Duty-stjärnan Phil ”Phizzurp” Klemenov har avlidit efter en bilkrock. Händelsen ägde rum under söndagen då Klemenov och hans flickvän haft en utekväll tillsammans med en kompis till Klemenov, skriver Sportbladet.

Det var när de var på väg hem som Klemenov tappade kontrollen av bilen och körde in i en stolpe. Kompisen och Cod-stjärnans liv gick inte att rädda och nu berättar flickvännen i en känslosam video som hon lagt upp på Twitter om kraschen.

– De försökte hjälpa Phil men de kunde inte. Han dog i mina armar och jag vill bara att ni ska veta att han var en underbar kille, han förtjänade inte...

Flickvännen blir tyst men fortsätter efter en stund.

– Phil var en sådan bra kille och jag älskade honom så mycket.

Orsaken till att Klemenov tappade kontrollen på bilen är inte ännu känt och enligt flickvännen ska han inte druckit alkohol under kvällen, enligt hennes Twitter.

Phil ”Phizzurp” Klemenov blev 23 år gammal.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!