Den där fragen skojar man inte bort...
1 av 2
Den där fragen skojar man inte bort...
Christopher Alesund.
2 av 2
Christopher Alesund.

NiP-stjärnan GeT_RiGhT stod för helgens absolut galnaste frag

I helgen spelades ESL Pro League i Brasilien, och i semifinalen stod den svenska stjärnan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund för helgens grymmaste frag.


I helgen var Brasilien värdland för ESL Pro League-finalerna, och "hemmalaget" SK Gaming var favoriter till att vinna framför hemmapubliken.

I semifinalen var de dock tvungna att besegra det svenska storlaget NiP, och bäst av tre-mötet började på NiP:s karta Nuke.

NiP lyckades ta 7 rundor som T på den CT-sidade kartan, och när de bytte sida kunde svenskarna bjuda på sitt ökända Nuke-försvar.

Christopher "GeT_RiGhT" Alesund håller yard på Nuke, och stod för en av helgens absolut galnaste frags mot brassen Fernando "fer" Alvarenga.

Kolla här:

NiP kunde vinna Nuke med 16-10, men på de två efterföljande kartorna skulle SK Gaming visa sig för starka. Brassarna vann den andra kartan, Overpass, med 16-7 och även den tredje kartan, Cobblestone, med 16-10, och tog sig därmed till final inför hemmapubliken.

I finalen ställdes SK mot amerikanska Cloud9, med efter tre rafflande kartor stod underdogen Cloud9 som segrare av ESL Pro Leauge Season 4. Mer om matchen kan du läsa här.

Och du har väl inte missat Valves halloween-bus i CS:GO?

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Tanka vår sköna app.

/
/
Nip
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är NiP Sveriges bästa lag just nu?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nylander "en möjlighet" nästa match

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.