”Schumi” är inte populär just nu.
”Schumi” är inte populär just nu. - Foto: Darko Vojinovic/AP/SCANPIX

”Schumacher är en idiot”

Michael Schumacher har fått kritik för att han nästan satte Rubens Barrichello i en betongvägg i det senaste racet. Nu rasar tyskens förre stallkramat.– Schumacher är en idiot, säger Eddie Irwin.


TYSKLAND. Michael Schumacher har haft svårt att övertyga sedan comebacken i Formel 1. Efter en korkad manöver i det senaste racet i Ungern höll den förre världsmästaren på att styra in Rubens Barrichello i en betongvägg. Brassen lyckades ta sig förbi – men det kunde ha slutat illa.

Efteråt blev ”Schumi” straffad med att få starta tio placeringar ner i nästa lopp. Sedan dess har flera personer gått ut och uttalat sig om händelsen och menar att McLaren-föraren borde stängas av.

– Han blev inte straffad nog. Om jag får säga vad jag tycker borde han ha blivit struken från nästa race, för det han gjorde var bland det värsta jag har sett, säger den förre stallkamraten Eddie Irwin enligt Sky Sports.

Den 44-årige britten tycker inte bara att tysken fick ett för milt straff – utan han sågar också Schumacher som person.

– Han är en idiot. Det var en idiotisk manöver, men framför allt fullständigt livsfarligt. Det var bara ren och skär arrogans att han trodde att han skulle kunna komma undan med en sådan grej.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!