Reece James är skadad igen.
Reece James är skadad igen. - Foto: Ian Walton / TT

Bakslag för Chelsea – lagkaptenen skadad i tre månader

Reece James är skadad – igen. Nu är det bekräftat att Chelsea kommer vara utan sin högerback i tre månader.


Reece James, Chelseas lagkapten, har drabbats av en hamstringsskada under en match mot Everton den 10 december, vilket resulterar i att han blir borta från spel i omkring tre månader, rapporterar Fabrizio Romano.

James hade tidigare missat flera matcher från mitten av augusti till slutet av oktober på grund av en skada och står nu inför en liknande frånvaroperiod på grund av ett nytt muskelproblem i benet, enligt Sky Sports.

Bara spelat nio matcher

James har spelat nio matcher den här säsongen, varav endast sex från start. När han verkade vara på väg tillbaka i toppform kommer nu denna nya skada vid en mycket olämplig tid för Chelsea, som är på 12:e plats i tabellen.

Chelseas skadesituation

Reece James skada fyller på en redan växande lista av frånvarande spelare i Chelsea. Bland de andra spelarna som för närvarande är skadade finns Ben Chilwell, Wesley Fofana, Romeo Lavia, Christopher Nkunku, Trevor Chalobah, Malo Gusto och Carney Chukwuemeka.

Informationen och texten i artikeln är framtagen med hjälp av AI-verktyg. Den är därefter bearbetad och faktagranskad av Nyheter24.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!