- Foto: Annie Leibovitz/Louis Vuitton

Här gör fotbollslegendarerna upp

I Louis Vuittons nya reklamkampanj gör Pelé, Diego Maradona och Zinedine Zidane upp för första gången - över ett parti bordsfotboll.


MADRID. Tre fotbollslegenderarer från olika generationer. Alla har de haft en enorm inverkan på fotbollen, alla nämns de bland tidernas bästa spelare. Men aldrig tidigare har de setts tillsammans.

Förrän nu. De tre giganterna Pelé, Diego Maradona och Zinedine Zidane frontar nämligen Louis Vuittons nya reklamkampanj där de tre syns göra upp över ett parti bordsfotboll. Syftet med bilderna är att spegla att Louis Vuitton står för anor och tradition.

I bakgrunden av bilden syns ett par resväskor då modeföretaget specialiserat sig på just resor. Därför är det tänkt att de tre fotbollslegendarerna representerar den stora resa som de alla gjort under sina liv.

- Vilken fotbollsfantast har inte drömt om att se de här tre levande legendarerna – Pelé, Maradona och Zidane – spela mot varandra? Louis Vuitton är hedrad av att de valde att tillsammans delta i vår Core Values-kampanj, säger Antoine Arnault, kommunikationschef på Louis Vuitton i en pressrelease.

Sloganen för kampanjen är passande för både legendarerna och Louis Vuitton: "Three great journeys, one historic game".

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!