Bajen tappade ledningen i sista minuten.
Bajen tappade ledningen i sista minuten. - Foto: JOHAN ENGMAN / SCANPIX
GIF Sundsvall räddar en poäng.
GIF Sundsvall räddar en poäng. - Foto: JOHAN ENGMAN / SCANPIX

Hammarby tappade poäng i sista minuten

Oavgjort mellan stockholmslaget och norrläningarna. Kvitteringen kom i absolut sista anfallet.

SUNDSVALL. Hammarby tappar sin ledningen i den absolut sista minuten mot GIF Sundsvall. Bajen tog ledningen i den 75:e minuten och behöll ledningen långt in på övertiden tack vare stolpar och en hel del flyt.

Innan dess hade Emil Forsberg ge ledningen för norrläningarna i den 43:e minuten innan Bajen påbörjade sin upphämtning.

David Johansson kvitterade i den 53:e minuten och sedan gjorde Tobias Holmqvist ledningsmålet i minut 75. Under slutet av matchen låg Sundsvall på för ett kvitteringsmål, men träffade bara stolpen, fram tills den sista minuten av övertiden innan Christian Brink lyckas forcera in bollen i mål. Matchen slutar 2-2.

Sundsvall ligger nu en poäng bakom serieledarna IFK Norrköping medan Hammarby som hade ett desperat behov av en trepoängare ligger kvar på en tioendeplats och är nu fem poäng från kval till allsvenskan.