Aleksandar Kolarov smällde dit 1-0 med en drömfrispark.
Aleksandar Kolarov smällde dit 1-0 med en drömfrispark. - Foto: Bildbyrån
Mario Balotelli i kamp med Sebastian Larsson. - Foto: Ap/Scanpix
Sergio Agüero gjorde 2-0.
Sergio Agüero gjorde 2-0. - Foto: Ap/Scanpix

Kolarovs frisparkskanon sänkte Sunderland

Aleksandar Kolarov svarade för en riktig frisparkskanon när Manchester City slog Sebastian Larssons Sunderland med 3-0.

Manchester City-Sunderland

1-0 Aleksandar Kolarov (5)
2-0 Sergio Agüero (60)
3-0 James Milner (89)

Publik: 47 036.

MANCHESTER. Manchester City är fortsatt obesegrat i ligan efter 3-0 mot Sunderland hemma på Etihad Stadium.

De regerande mästarna dominerade stort matchen igenom och redan i den femte minuten visade Aleksandar Kolarov vägen med ett vackert frisparksmål. I den andra halvleken utökade Sergio Agüero till 2-0 från straffpunkten och i slutminuterna gjorde James Milner 3-0.

Sebastian Larssons Sunderland var förvånansvärt blekt och hade förtvivlat svårt att skapa heta chanser.

I och med segern klättrar Manchester City till en andraplats i Premier League med 15 poäng. Laget är obesegrat, men har spelat oavgjort i tre matcher.