Paul Scholes.
1 av 2
Paul Scholes. - Foto: Bryn Lennon/Getty Images
Scholes var firad stjärna i Manchester United.
2 av 2
Scholes var firad stjärna i Manchester United.

Bilda mittfältspar med Paul Scholes – för en halv miljon kronor

Paul Scholes snörar på sig skorna en sista gång för alla. Och du kan vara den som bildar mittfältspar med den numera pensionerade legendaren. Men... det kostar.


Gjorde comeback

Paul Scholes pensionerade sig sommaren 2011 men gjorde sensationell comeback i januari 2012 för att sedan lägga av för gott efter förra säsongen..

STORBRITANNIEN. Har du alltid drömt om att spela ihop med Manchester United-legendaren Paul Scholes – samtidigt som den egna karriären inte ledde hela vägen fram?

Pappor vs tränare

Lugn. Än är det inte kört.

Nu ges alla chans till spel med mittfältsikonen i en välgörenhetsmatch för att samla in pengar till pojklaget Stalybridge Celtic Juniors, där Scholes son spelar. Matchen kommer att utspelas mellan lagets tränare och pappor – och däribland självaste Paul Scholes.

Dyr startplats

Men det kostar, givetvis.

Startplatsen bredvid Scholes auktioneras ut via eBay. Startpriset – motsvarande 100 svenska kronor – har sakta men säkert ökat till 147 000 kronor.

Stalybridge Celtic Juniors hoppas att Paul Scholes dragningskraft ska bidra till att auktionen till slut ska landa runt 500 000 svenska kronor, skriver Daily Mail.

Här kan du lägga ett eget bud.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!