Nordsjällands Morten Nordstrand slog till med en bicykleta mot FC Köpenhamn.
Nordsjällands Morten Nordstrand slog till med en bicykleta mot FC Köpenhamn. - Foto: YOUTUBE/TWITTER

Drömmålet det snackas om i Danmark – på Johan Wiland

FC Köpenhamn tog sin första poäng i den danska ligan under söndagen – men det lär kännas som en förlust. FC Nordsjällands Morten Nordstrand kvitterade nämligen – med en osannolik bicykleta – med bara minuter kvar av matchen.

Redan efter fyra omgångar kan Morten Nordstrand ha gjort årets mål i den danska ligan. Till FC Köpenhamns förtret slog FC Nordsjällands anfallare till med en mäktig bicykleta mot sitt gamla lag och kvitterade till 2–2 i den 83:e minuten på Johan Wiland

Ett nederlag för FC Köpenhamn som bara har tagit en poäng på fyra matcher. Särskilt tungt är det för den svenske veteranen Olof Mellberg som blev petad av tränaren Ariël Jacobs och försattes till bänken i matchen. Men drömmålet, ja det är en delikatess värd sitt namn, och kanske skrämmer det Elfsborg som ska möta Nordsjälland i Europa League-kvalet.

Faktum är att danska storheter som Peter Schmeichel och Nicklas Bendtner hyllade den magiska bicykletan på Twitter.

Är det snyggare än Zlatan Ibrahimovic mål mot England?