Målgestkungen slår till igen – imiterar Michael Jackson

Lady Gaga, Shakira och Rihanna. Alla har de blivit hyllade (?) och efterliknade av den finske brassen Marcello Matrone vid hans målfiranden. Nu har han även hedrat popkungen Michael Jackson.


För fotbollssupportrar är målgester en extra krydda till upplevelsen. Vem minns inte Kennet Anderssons målfiranden under VM 1994? Eller nigerianen Julius Aghahowas volter i samband med mål? Eller varför inte den isländska klubben FC Stjärnans spelare som har lyft kvaliteten på målgester till en egen nivå?

En annan som är känd för sina målgester är brassen Marcello Matrone. Matrone spelar i den finska klubben FC Myllypuron, i division 3, och har blivit berömd på grund av sina galna firanden. Något han inte hymlar om på sin Twitter-bio.

"I'am a Brazilian footballer. My goals celebrations has been a nice success here on the Internet and TVS arould world. Thx for all!".

Brassen, som till och med använder "scenkläder" för sina målgester, har tidigare efterliknat bland annat Lady Gaga, Shakira och Rihanna.


Nu har brassen slagit till med en ny målgest. Efter ett snyggt mål sprang han iväg till mittplanen, tog på sig en svart peruk och en röd skinnjacka, och dansade som "The king of pop", Michael Jackson

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!