1 av 5
Lagerbäck hyllar Zlatan efter målen. - Foto: Christophe Ena/AP/Scanpix
Svensken sänkte Benfica på egen hand – och han behövde bara 30 minuter.
2 av 5
Svensken sänkte Benfica på egen hand – och han behövde bara 30 minuter. - Foto: Christophe Ena/AP/Scanpix
PSG har nu inlett Champions League med två raka segrar.
3 av 5
PSG har nu inlett Champions League med två raka segrar. - Foto: Francois Mori/AP/Scanpix
Superlöftet Marquinhos gjorde 2-0-målet.
4 av 5
Superlöftet Marquinhos gjorde 2-0-målet. - Foto: Christophe Ena/AP/Scanpix
Sedan var det dags för Zlatan igen.
5 av 5
Sedan var det dags för Zlatan igen. - Foto: Christophe Ena/AP/Scanpix

Lars Lagerbäck: "Zlatan är faktiskt kung"

Med två mål blev Zlatan Ibrahimovic stor matchvinnare när PSG besegrade Benfica med 3-0.
– Zlatan är faktiskt kung, kommenterade Lars Lagerbäck i Viasatstudion.

Man City-B Munchen 1-3

PARIS. I franska ligan har PSG haft svårt att göra mål. Så är det inte i Champions League. 4-1 borta mot Olympiakos i första omgången följdes på onsdagskvällen upp med 3-0 hemma mot Benfica. Och mannen bakom segern heter Zlatan Ibrahimovic.

Redan i den femte minuten styrde han in 1-0. Sedan klackade han fram Marco Veratti som i sin tur hittade Marquinhos som fixade 2-0. Och bara sex minuter senare nickade svensken in 3-0.

"Han är ju i sitt livs form"

30 minuter i första halvlek som fick förre förbundskaptenen Lars Lagerbäck att mysa i Viasatstudion.

– Zlatan är faktiskt kung. Två mål och i alla fall en del av en assist med sin klackspark, han är ju i sitt livs form som det ser ut, sa Lagerbäck i Viasat.