Tuff match slutade med seger för Värnamo mot IFK Göteborg

Det svängde i matchen i Allsvenskan i fotboll mellan Värnamo och IFK Göteborg på Finnvedsvallen. Bortalaget IFK Göteborg hade ledningen i halvtid, med 1-0, men efter pausen vände Värnamo matchen och vann till slut med 3-1.

Segern var Värnamos femte på de senaste sex matcherna.

Gästande IFK Göteborg fick en bra start på matchen. Emil Salomonsson gjorde målet framspelad av Thomas Santos, redan i 19:e minuten. Direkt efter pausen gjorde Gustav Engvall mål på pass av Victor Larsson och kvitterade för Värnamo.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Oscar Johansson och gav Värnamo ledningen.

Albion Ademi ökade Värnamos ledning framspelad av Gustav Engvall med knappa kvarten kvar. Därmed hade laget vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

Med tre omgångar kvar är Värnamo på sjätte plats i tabellen, och IFK Göteborg är på 13:e plats.

Värnamo tar sig an Kalmar i nästa match borta söndag 29 oktober 15.00. IFK Göteborg möter Elfsborg hemma måndag 30 oktober 19.10.