Harbuzi tillbaka i Malmös trupp

Turkietaffären klar – då vill MFF använda U21-stjärnan igen.


Labinot Harbuzi är tillbaka i MFF:s trupp när laget på måndagskvällen tar emot Halmstad på Malmö Stadion. Harbuzi skrev i förra veckan på för Genclerbirligi och flyttar till Turkiet efter den allsvenska säsongen. Under förhandlingarna valde Malmö att inte låta Harbuzi spela. Men nu, när affären är klar, finns han återigen med i laget.

–Han är en spelare som fortfarande tillhör MFF, och vi har fått positiva tecken från Labinot i veckan. Han är fullt motiverad, och tillsammans fokuserar vi på att vara positiva i nuet, säger Malmös assisterande tränare Hans Gren till klubbens hemsida.

Harbuzi kommer troligtvis att gå in i startelvan som ersättare för Guillermo Molins, som är avstängd efter utvisningen senast mot BP.

Halmstad kommer till spel utan brassen Anselmo och Christian Järdler. Hallänningarna får dock tillbaka Marcus Olsson från avstängning och Joe Sise från skada.

– Det är två lag i samma del av tabellen som möts. Resultatet kommer att visa var i tabellen vi kommer att fajtas den närmaste tiden, säger Halmstadtränaren Janne Andersson till klubbens hemsida.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!