1 av 3
- Foto: Bildbyrån
2 av 3
- Foto: Bildbyrån
3 av 3
- Foto: Bildbyrån

Bakslag för Djurgården

I helgen har det framkommit uppgifter om att Pontus Segerström nobbar DIF för Brommapojkarna. Samtidigt uppges blåränderna ha gett upp Daniel Sjölund.


Stabaeks duktige mittback Pontus Segerström är på väg hem till Stockholm. Har har sedan tidigare sagts vara aktuell för både Brommapojkarna och Djurgården. Och nu verkar det som om BP drar det längsta strået.

- Om han har valt oss så är det väl jättetrevligt, det är allt jag kan säga i dag. Vi för diskussioner med Pontus och Stabaek. Om något är klart vill jag i dag inte gå in på, säger Brommapojkarnas klubbdirektör Ola Danhard till FotbollDirekt.

Segerström väntas skriva på ett treårskontrakt värt uppemot fyra miljoner kronor. Därmed blir han bättre betald än exempelvis Ivan Obolo i AIK.

- Det är klart. Han har bestämt sig för BP. Summorna jag har hört, det handlar om flera miljoner, skulle göra det här till en stor affär för vilken allsvensk klubb som helst, säger en anonym källa.

- Jag tror de är besvikna. Jag har hört från flera håll att Djurgården varit med in i det sista, fortsätter han om DIF-intresset.

Samtidigt hävdar FotbollDirekt att Djurgården även gett upp den finske landslagsmittfältaren Daniel Sjölund. Det dementeras av sportchefen Stefan Alvén, med flera källor säger att parterna är på väg att gå skilda vägar.

Sjölund själv vill ha en nytändning och är enligt uppgifter aktuell för IFK Göteborg.

BP meddelade för övrigt under gårdagen att målvakten Benny Lekström förlängt sitt kontrakt med ytterligare ett år.

/
/
Dif
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!