- Foto: Bildbyrån

Bajen vill värva från Elfsborg

Joel Johansson i Elfsborg är ett jagat namn. Nu senast har Hammarby medgett att man är intresserade av forwarden men även Gais och BP följer honom.


Det är flera klubbar som rycker i Elfsborgs anfallare Joel Johansson. Nu senast i raden är Hammarby som är intresserade av 24-åringen.

- Vi försöker kartlägga forwardssidan och se vad det finns för möjligheter. Joel Johansson är ett namn vi har nämnt. En målskytt, säger Hammarbys sportsligt ansvarige Per Apelgren.

Johansson värvades inför 2009 där det blev 14 inhopp och ett mål. Inget skrämmande bra facit, men ändå är han intressant för fler klubbar. Enligt Borås Tidning handlar det också om Trelleborg, Gais och Brommapojkarna.

– Jag har sagt hela tiden att jag vill fortsätta att ge det chansen i Elfsborg. Men skulle det dyka upp något annat som är intressant är jag ändå öppen för att lyssna, säger Johansson till BT.

– Jag vet att det finns visst intresse, men att inget är konkret som det är i dag.

Han medger att han är lite kluven angående sin framtid. Enligt Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson så vill man behålla forwarden.

- Vår målsättning, och Joels målsättning vad jag vet, är dock att han ska stanna, säger Andreasson.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!