CH Jagne tillbaka till Norge

AIK har Saihou Jagne tillbaka, men snart återvänder han till norska Sandefjord för att visa upp sig en andra gång. ”Det kändes bra och nu ska jag dit och träna igen”, säger speedkulan.


Serie- och cupmästarna AIK försöker att banta truppen något och anfallaren CH Jagne har redan varit i norska Sandefjord och provspelat. Nu är han hemma igen men det blir en ny vända.

- De vill att jag ska komma dit igen. Jag var med i en träningsmatch senast. Jag körde i 35 minuter och det var min första match efter skadan. Det kändes bra och nu ska jag dit och träna igen, säger Jagne till Fotbolldirekt.

Han har blivit lovad ett besked innan den allsvenska premiären, men verkar positiv till en flytt. Nebojsa Novakovic, tidigare både spelare och tränare i AIK, är verksam i den norska klubben och det underlättar.

- Ja. Det gör det hela lättare. Att han känner mig sedan tidigare. Det skulle vara mycket intressant att få spela för honom.

Jagne är en snabb kille som varit lyckosam i samarbetsklubben Väsby men som har en spelstil som inte riktigt passat i AIK.

/
/
AIK
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!