AIK fortsatt segerlösa på Råsunda

Det vill sig inte för AIK. I dag jagade man första hemmsegern, men misslyckades – igen. Häcken fixade istället 1-1 och var nära att knipa segern i slutminuterna.

SOLNA. AIK fick jubla för första gången i år på Råsunda när Häcken gästade de svenska mästarna.

Efter totalt 302 minuter utan ett mål på hemmaarenan spräckte Dulee Johnson nollan. I matchminut 34:e sköt han in 1-0 efter att Martin Mutumba assisterat snyggt.

Men den första segern på Råsunda får hemmafansen fortsätta att vänta på. På övertid i första halvlek gjorde gästerna nämligen 1-1, då Dominic Chatto stod för ett riktigt drömmål.

Häcken var nära att göra 2-1 på stopptid, men stolpen räddade AIK.

- Både vi och Häcken har flera chanser att avgöra matchen. Vårt spel är lite upp och ner, tyvärr, säger Bojan Djordjic till TV4.