- Foto: Bildbyrån

Efter krisen - AIK letar ny målvakt

AIK:s Tomi Maanoja slarvar rejält, men dessutom är reservmålvakterna skadade. Nu vill Stockholms-klubben värva en ny målvakt.- Vi måste titta på alla lösningar som finns, säger tränaren Björn Wesström.


STOCKHOLM. På söndagen stod Tomi Maanoja för en tabbe som såg till att lokalkonkurrenten Djurgården kunde knipa segern i Stockholmsderbyt. Efteråt fick han kritik av både lagkamrater och tränaren Björn Wesström.

Och nu letar klubben efter en ny målvakt - men inte en som ska peta Maanoja. I stället handlar det om att hitta en reservmålvakt då andra- respektive tredjemålvakten har ådragit sig skador.

- Men det måste vara en oregistrerad målvakt, alltså en som inte spelar längre. För reglerna förbjuder att ta en redan registrerad spelare, säger Wesström enligt Aftonbladet.

Om även Maanoja skulle bli skadad kommer AIK hamna i en minst sagt svår situation, och därför har Stockholms-klubben väldigt bråttom att få tag på en reservmålvakt.

- Antingen sitter vi med armarna i kors och hoppas att inget händer honom – eller så utreder man alla alternativ, förklarar Wesström.

AIK
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!