Magnus Wikström (t.v.) kommer in för sent mot målvakten Ante Covic (t.t.).
Magnus Wikström (t.v.) kommer in för sent mot målvakten Ante Covic (t.t.). - Foto: ADAM IHSE/SCANPIX
Astrit Ajdarevic firar efter sitt 3-3-mål.
Astrit Ajdarevic firar efter sitt 3-3-mål. - Foto: ADAM IHSE/SCANPIX

Supertalangen slog till direkt

Sex mål blev det när Elfsborg tog emot Örebro. Men det var ändå Liverpool-förvärvet Astrit Ajdarevic som stal showen.

BORÅS. Publiken som hade tagit sig till Borås Arena när Elfsborg och Örebro drabbades samman skulle knappast bli besvikna. Inte om de bara ville se på mål i alla fall.

Hela sex gånger fick åskådarna se målvakterna plocka bollen från sitt mål. Men det var kanske det allra sista som betydde mest. Liverpool-förvärvet och jättetalangen Astrit Ajdarevic hade precis hoppat in från bänken när han bara minuterna senare såg till att göra 3-3 - i matchens allra sista minut.

Nyförvärvet kunde därmed knappast ha fått en bättre start på sin allsvenska karriär.

Dessförinnan hade Patrik Anttonen och Roni Porokara målat för bortalaget, medan Martin Ericsson, Denni Avdic och Stefan Ishizaki för Boråsarna.