Ajdarevics succé fortsätter.
1 av 2
Ajdarevics succé fortsätter. - Foto: Conny Sillén/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Conny Sillén/SCANPIX

Nyförvärvets jättesuccé fortsätter

Astrit Ajdarevic, 20, succé fortsätter i Örebro. Efter att ha gjort ett mål i debuten följdes det upp med två mål i första hemmamatchen mot Elfsborg.– Det är jävligt skönt. Oj, man får inte svära i tv, säger hjälten till PPV.


ÖREBRO. I förra matchen kom den förre Liverpooltalangen Astrit Ajdarevic, 20, in sent och ordnade kvitteringen i Borås. I dag var succémannen framme och spelade huvudrollen igen.

Efter att ha blivit inbytt i den 21:a matchminuten slog mittfältaren till precis före halvtidsvilan. Några meter utanför straffområdet sköt han ett vobblade skott som Ante Covic inte kunde rädda.

– Bollen gick lite konstigt så visst hade jag tur, säger Ajdrevic till PPV i halvtidsvilan.

Drygt tio minuter in i den andra halvleken gjorde 20-åringen sitt andra mål i matchen. På en hörna från nickade han säkert in 2-0-målet. Samuel Wowoah fastställde slutresultatet med en riktig projektil som borrade upp sig i det högra krysset. Med kvarten kvar byttes succévärvningen ut.

– Jag hoppar in, spelar mina minuter och försöker göra mitt till 100 procent. Springa så mycket som möjligt och bara köra. Men jag har inte spelat på länge och då är det svårt med matchtempot. Det tar på benen men det var viktigt för mig att köra de minuterna och förhoppningsvis kan jag spela ännu mer i nästa match, säger matchhjälten till PPV och fortsätter:

– Det är jävligt skönt. Oj, man får inte svära i tv. Men det är otroligt skönt att få göra två mål. Det är klart, jag gör två mål och det ska snackas. Men jag tycker hela laget gör en otroligt bra match.

Örebro fortsätter att ha grepp om tredjeplats medan Elfsborg ligger kvar på en femteplats.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!