Brommapojkarna tappade matchen i början av andra halvlek.
Brommapojkarna tappade matchen i början av andra halvlek. - Foto: NIKLAS LARSSON / SCANPIX
Helsinborg visade varför de leder Allsvenskan.
Helsinborg visade varför de leder Allsvenskan. - Foto: NIKLAS LARSSON / SCANPIX

HIF gjorde tre mål på fyra minuter

Helsinborg släppte in ett mål i matchens andra minut. Men efter halvtidsviljan kom deras anfall igång på riktigt.

STOCKHOLM. Brommapojkarna tog ledningen i matchens andra minut genom Babis Stefanidis. Ledningen stod sig till halvtid men fyra minuter in på andra halvlek tog Helsingborg tag i matchen.

Efter mål av Rasmus Jönsson, Christoffer Andersson och Ardian Gashi tog Helsingborg över matchen fullständigt och samtliga mål kom inom loppet av fyra minuter.

Matchen slutade till slut 3-1 till Helsingborg vilket gör att de behåller avståndet ned till Malmö. Sex poäng skiljer lagen åt och derbyt 15:e september ser ut att kunna bli avgörande för säsongen.