"Sella" tremålskytt när Häcken krossades

Stefan Selakovic stod för allt när IFK Göteborg körde över BK Häcken med hela 5-1.

HISINGEN. Det blev inte mycket till match när Häcken tog emot IFK Göteborg på Rambergsvallen. Hela 5-1 blev det till det gästande laget, som knep tre oerhört viktigt poäng.

Stefan Selakovic nätade sist mot AZ Alkmaar i Europa Leaug-kvalet. I dag slog han till - tre gånger om. Men det var ändå hemmalaget som inledde bäst och som öppnade målskyttet redan efter fyra minuter genom Jonas Henriksson.

Men sen var det dags för "Sella" att stega fram. Den 30-årige mittfältaren slog in kvitteringen efter elva minuter, drygade ut ledningen till 3-1 efter dryga timmen och satte sedan extraspiken i kistan med sitt 5-1-mål i 5-1-mål.

Hannes Stiller gjorde 3-1 och Elmar Bjarnason ordnade 4-1.