Elfsborg knep en poäng efter mål i matchens absoluta slutskede.
Elfsborg knep en poäng efter mål i matchens absoluta slutskede. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Matchen slutade i kaos

Det osade 0-0 lång väg mellan BK Häcken och Elfsborg men i den 90:e minuten började vad som närmast kan beskrivas som kaos.

GÖTEBORG. Jonas Henriksson gav BK Häcken ledningen i den 90:e minuten, och göteborgarna firade som om de vunnit matchen. Men innan domaren hunnit blåsa av matchen hade Denni Avdic givit bortlaget en poäng.

Reslutatet var allt annat än rättvist då Häcken hade spelat ut Elfsborg mer eller mindre hela matchen. Boråslaget stod kanske för deras sämsta insats under säsongen men lyckas ändock få med sig en poäng - återigen tack vare skyttekungen Avdic.

Elfsborg måste rycka upp sig om de ska ha en chans mot italienska Napoli i kvalet till Europa League.